lördag 15 augusti 2009

Guantanamo!

Våra kissar är såklart ett par synnerligen väluppfostrade och lydiga kissar, men ibland går det lite snett…



Det är inte heller alldeles ovanligt att det utförs vild jakt genom lägenheten, som allt som oftast slutar antingen med nosen i väggen eller uppe i soffhörnet. Om någon av oss mer människoliknade invånare befinner sig där, så kan både smärta, irritation och utvälta glas uppstå.

Vi har nu fiffilurat ut ett passande straff!



På känt manér tänkte vi att kanske, likt undulater och skäggiga terrorister, lugnar de ner sig om det blir mörkt. Egentligen trodde vi inte på metoden utan förmodade att de som sunda katter skulle göra motstånd. Men icke! Båda två lät sig glatt Guantanamofieras. Nåt speciellt mycket lugnare kan man kanske inte heller säga att de blev… Påsen innefattade nämligen också ett snöre. Snören är Humles och Dumles stora passion i livet och de tänkte inte låta sig stoppas av att huvudet råkade befinna sig i en påse för tillfället.

3 kommentarer:

  1. Hehe...

    Vi älskar våra katter kom ihåg detta när ni läser...
    De HAR roligt!

    Hälsningar katternas matte!

    SvaraRadera
  2. Har dom sagt det? "Attans va skoj att få en påse trädd över huvudet..." "Undrar vad dom gör härnäst? Drar ut våra klor? Bränner våra morrhår? Klipper av våra svansar?" Det är inte alltid människans humor går hand i hand med djurets. Människan är det enda däggdjur som har anledning att skämmas. Ni älskar era katter...att förnedra dom är ju ett vackert sätt att visa det på.

    SvaraRadera
  3. Jag vill bara förtydliga att detta skedde under ytterst kontrollerade former. Faktum är att en av dem innan fotosessionen självmant kröp in i påsen... Efter fotograferandet fortsatte också lekandet med påsarna, med huvuden i och utanför, en längre stund.
    Så jag tror och hoppas att dina farhågor, Sophia, inte är befogade!

    Hälsningar kissarnas husse!

    SvaraRadera